Kelluuko täysikokoinen paperivene? Testi päättyi karusti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ovat lapsena uittaneet puroissa ja rannoilla paperiveneitä, jotka toimivat usein yllättävänkin hyvin. Nyt saksalainen taiteilija Frank Bolter on päättänyt kokeilla toimisiko paperivene myös tosielämässä.

41-vuotias Frank Bolter rakensi ateljeessaan valtavan kokoisen paperiveneen, jolla oli pituutta yli kahdeksan metriä. Suurikokoinen vene kannettiin miesvoimin paikalliseen lampeen, jossa se vaikutti ensin kelluvan hyvin, Daily Mail uutisoi.

Pian taiteilija sai kuitenkin huomata, että lapsuuden leikit eivät sittenkään korreloi suoraan tosielämään, sillä muutaman tunnin kellumisen jälkeen vene upposi. Ylpeä kapteeni Bolter seisoi viimeiseen saakka veneensä ”kannella”. Viime vuonna Bolter nähtiin purjehtimassa paperivenettä Lontoon Thames-joessa hieman paremmalla menestyksellä.