Lastenkirjailija kiroili – poistettiin lentokoneesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina lentoyhtiöiden toiminta on ollut usempaankin otteeseen tapetilla, kun lentokoneesta poistamisen kynnys vaikuttaa joissain lentoyhtiöissä alentuneen hämmästyttävälle tasolle. Nyt suosittu lastenkirjailija Robert Sayegh on poistettu Atlantic Southeast Airlinesin lennolta.

37-vuotias kirjailija Robert Sayegh harkitsee parhaillaan lentoyhtiön haastamista oikeuteen, koska lentohenkilökunta poisti hänet koneesta kiroilun takia. Sayegh oli matkalla New Yorkista Kansas Cityyn. Lento oli kuitenkin 45 minuuttia myöhässä, jolloin kirjailijan kuultiin sanovan v-sanan koneeseen päästyään

– Mikä v**tu kestää niiden matkatavarahyllyjen sulkemisen kanssa? Robert Sayegh ihmetteli ääneen.

Se oli lentohenkilökunnan mukaan riittävä peruste sille, että mies poistettiin koneesta ennen lähtöä. Kaiken lisäksi henkilökunta hälytti paikalle poliisit, joiden haltuun mies luovutettiin portilla. Lentoyhtiö on sittemmin esittänyt Sayeghille anteeksipyynnön, mutta kirjailija harkitsee silti korvausvaatimusta oikeudessa.