Miss USA -kaunottaret kauhuissaan: ”Liian vaikeita kysymyksiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2009 Miss California USA, Carrie Prejean, joutui voittonsa myötä valtavaan pyöritykseen, kun neitokainen ryhtyi valehtelemaan ja niskoittelemaan missiorganisaatiolle. Hän päätyi lopulta sopimusrikkomuksen takia oikeuteen, jossa hän hävisi kiistan ja veti kanteensa pois kesken käsittelyn.

Vuoden 2011 Miss USA -kokelaat ovat parhaillaan finaalivaiheessa, ja heille jokaiselle Prejeanin tapaus on varmasti tuttu. Se onkin tuonut lisää jännitettä kilpailuun, sillä esimerkiksi vastauksiin tulee kiinnittää nyt aikaisempaa enemmän huomiota. Nyt kaunottaret ovat kuitenkin huomanneet, että heille esitettävät kysymykset ovat liian vaikeita vastattaviksi. Aiemmin riittivät hyvä vartalo, kaunis hymy ja maailmanrauha, mutta nyt missikisassa tarvitaan myös hieman sivistystä.

Amerikkalaiset missikandidaatit eivät ole osanneet vastata muiden muassa kysymyksiin siitä uskovatko he evoluutioteoriaan ja tulisiko sitä opettaa kouluissa. Lisäksi heiltä on tiedusteltu mahdollista valmiutta alastonkuviin tulevaisuudessa. Asiasta uutisoineen New York Post -lehden mukaan kilpailijat ovat kauhuissaan heille esitetyistä liian vaikeista kysymyksistä. Miss USA -finaali järjestetään Las Vegasissa 19. kesäkuuta.

– Tytöt pelkäävät kuollakseen. He näkivät kuinka Carrie Prejeanin kohdalla kuinka julkisuus voi tuhota ihmisen, eikä kukaan halua päätyä sellaiseen tilanteeseen. Tytöt ovat huolissaan siitä vastaavatko he kysymyksiin oikein. Kompakysymykset voivat tuottaa kärsimystä, missiasiantuntija Keith Lewis kertoi lehdelle.