Pikkupojat pilasivat YLE:n suoran uutislähetyksen – katso hulvaton video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suorat lähetykset ovat viime kuukausien aikana yleistyneet huomattavasti aikaisemmasta televisiouutisissa kanavasta riippumatta. Nauhoitettujen inserttien hyvänä puolena on se, että silloin taustalla kuikuilevat sivulliset voidaan hätistää pois ennen seuraavaa ottoa.

Suorissa lähetyksissä tätä mahdollisuutta ei ole, ja suorien lähetysten ongelmat kulminoituivat maanantaina Yleisradio Kuuden uutisissa. Toimittaja kertoi suorassa lähetyksessä Rekolan asemalla Vantaalla tapahtuneesta VR:n turvalaitekaapin tuhopoltosta.

Taustalla pikkupojat järjestivät varsinaisen show’n. Ensin pojat hyppivät ja pomppivat toimittajan taustalla, ja sen jälkeen he esittelivät myös taitojaan erinäisillä kulkupeleillä. Katso uutisvideo YLE Areenasta tästä. Insertti alkaa ajassa 4:00.