Poptähti Lily Allen vaihtoi nimensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen asteli äskettäin alttarille, ja nyt hän on muuttanut myös nimensä – ainakin sosiaalisessa mediassa. Lily vaihtoi nimittäin Twitter-nimekseen Lily Rose Cooper, eli otti tuoreen aviomiehensä sukunimen. Virallisen nimen muutosta ei ole vielä vahvistettu.

Lily Rose Cooper Allen

Lily Allen ja hänen pitkäaikainen poikaystävänsä Sam Cooper saivat äskettäin toisensa, kun pariskunta meni naimisiin Goucestershiressä, Britanniassa. Samalla pariskunta paljasti odottavansa jo toistamiseen lasta. Edellinen raskaus päättyi traagisesti Allenin toiseen keskenmenoon. 25-vuotias Lily ja 32-vuotias Sam olivat aikoneet mennä naimisiin jo viime vuonna, mutta keskenmeno muutti suunnitelmat. Pari kihlautui viime jouluna, kun Sam Cooper kosi Lilya Balilla.

– Sam polvistui Lilyn eteen parvekkeella. Lily oli aivan tikahtua onnesta, koska kulunut vuosi on ollut hänelle todella rankkaa aikaa. Lily odottaa tällä hetkellä suurella innolla tulevaisuuttaan Samin rinnalla. Sam on tukenut Lilya todella paljon ja Lily arvostaa tätä suuresti. Sam on Lilyn elämän suurin rakkaus ja hänelle se oikea. Toivomme heidän saavan myös jälkikasvua lähivuosien aikana, lähde kertoi tuolloin The Sun –lehdelle.