Suosikkinäyttelijää puukotettiin baarin edustalla – jatkoi juhlimista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu englantilainen näyttelijä Sean Bean on loukkaantunut välikohtauksessa, jossa häntä puukotettiin Lontoossa sijaitsevan pubin edustalla sunnuntai-iltana. Tapaus sai alkunsa näyttelijän mallityttöystävälle lauotuista kommenteista.

Muiden muassa Taru sormusten herrasta -elokuvasta tuttu Sean Bean ja hänen 22-vuotias seuralaisensa April Summers olivat viettämässä iltaa sunnuntaina Lontoon Camdenissa, kun näyttelijä ajautui Hill Bar and Brasserien edustalla riitaan. Sen seurauksena toinen osapuoli löi Beania puukolla käteen. Näyttelijä ei suostunut menemään sairaalaan, joten hänen haavansa sidottiin pubin ensiapuvälineistöllä. Sen jälkeen näyttelijä tilasi lisää juomaa ja ilta jatkui.

51-vuotias Sean Bean on englantilainen näyttelijä, joka tunnetaan Taru sormusten herrasta -roolinsa lisäksi elokuvistaan Näkymätön Vihollinen, The Island, National Treasure ja Troy. Myös uutta tuotantoa löytyy, sillä Bean oli Zeus-jumala elokuvassa Percy – Salamavaras. Viime kesänä ensi-iltansa sai toimintadraama Black Death. Bean erosi syksyllä 2010 neljännestä vaimostaan Georgina Sutcliffenista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Neljästä epäonnistuneesta liitosta miehelle on kuitenkin siunaantunut yhteensä kolme lasta.