Stara jatkaa Suomen suurimpana yksityisenä verkkomediana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara on jälleen noussut Suomen suurimmaksi riippumattomaksi verkkomediaksi. TNS Gallupin Metrix-mittauksessa Stara oli viikolla 23 kaikista suomalaisista verkkosivustoista 22. suurin.

Starassa käytiin viime viikolla yhteensä 307.007 eri selaimella. Eri käyntikertoja Staraan tehtiin viikossa 703.399 ja sivulatauksia yli 1,5 miljoonaa. Verkkojulkaisun kävijäennätys on 379.789 eri selainta. Viihdealalla Stara on ollut verkossa markkinajohtaja jo usean vuoden ajan.

– Markkinajohtajan paikka on osoitus siitä, että olemme onnistuneet aihevalinnoissamme. Kevyt viihde piristää lukijoiden päivää niin kesällä kuin talvellakin. Stara on täyttänyt tehtävänsä, kun se onnistuu luomaan puheenaiheita kahvipöytiin, päätoimittaja Jocka Träskbäck toteaa.

Maan toiseksi suurin yksityinen verkkomedia Uusi Suomi keräsi viime viikolla 292.708 eri selainta. Stara on vuonna 2003 perustettu viihdealan verkkojulkaisu, jota kustantaa tamperelainen Stara Media Oy.