Uusi palvelu ökyrikkaille: Riko aivan mitä haluat – ja millä haluat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Onko sinun tehnyt koskaan mieli rikkoa jotain arvokasta? Miten olisi vaikkapa Ferrarin tuhoaminen lekalla? Nyt The Destruction Company -niminen yritys hoitaa järjestelyt puolestasi, jolloin voit itse valita mitä haluat rikkoa ja millä haluat sen rikkoa.

Uudenlainen ”fight club” järjestää rikkaille asiakkailleen maksua vastaan rikottavaksi käytännössä mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Asiakas saa rikottavan tavaran lisäksi valita vapaasti myös välineensä, joka voi olla mitä tahansa haulikosta moottorisahaan. New Yorkissa toimivan yrityksen asiakkaista 40 prosenttia on naisia.

Tuhottujen tavaroiden joukossa on tähän mennessä ollut muiden muassa televisioita, huonekaluja, faksilaitteita, moottoripyöriä, tietokoneita ja keramiikkaa – sekä tietenkin rock-tyylisesti myös kitaroita. Yrityksen mukaan kyse on äärimmäisestä tavasta rentoutua esimerkiksi kun asiakas saa viipaloida vesimelonin palasiksi samuraimiekalla. Katso eräs yrityksen hinnastoista alta.