Adriana Lima uransa seksikkäimmissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima rankattiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi. NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa naimisissa oleva kaunotar ihastuttaa kuvillaan nykyisin aktiivisesti erityisesti naistenlehtien lukijoita.

Victoria’s Secretin huippumalli ja Montepaschi Siena -joukkueen urheilutähti kuvattiin taannoin yhteisellä lemmenlomalla, mutta nyt Adriana nähdään poseeraamassa tuoreessa kuvagalleriassa, johon on koottu hänen uransa seksikkäimpiä kuvia.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.