Toimittaja mokasi – näyttelijä juotti kaatokänniin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdetoimittajien tulee usein taistella houkutuksia vastaan, kun alkoholia on tarjolla lähes jokaisessa tapahtumassa. Kaikki eivät kuitenkaan onnistu vastustamaan alkoholin kutsua. Näin käy usein myös Suomessa, mutta myös niin sanotuissa paremmissa piireissä Hollywoodissa.

Näyttelijä Chris Evans on nyt paljastanut juottaneensa häntä haastatelleen toimittajan kaatokuntoon. GQ-lehden kesäkuun numeron kannessa parhaillaan poseeraava Captain America -tähti sai houkuteltua toimittaja Edith Zimmermanin mukaansa bileisiin Länsi-Hollywoodissa sijaitsevaan suosittuun Voyer-yökerhooon.

– Voi toimittajaa. Hän tiesi että minä pidän juomisesta. Hän pyysi, että en joisi liikaa, Chris Evans kertoi E! Onlinelle.

Yökerhon VIP-osastolla juhlinut näyttelijä sai lopulta myös toimittajan juhlatunnelmaan ja juopunut tähti nähtiin myös antamassa suukkoja toimittajan ja tämän ystävän poskelle. Muutaman päivän päästä haastattelusta Evans paljasti yön tapahtumia, sillä hänen mukaansa toimittaja oli myös sammunut hetkeksi.

– Edith oli kaatokännissä! Kaatokännissä!