Epätoivoiset kaunottaret riisuivat julkisesti saadakseen miehen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinassa jo vuosikymmeniä harjoitettu yhden lapsen politiikka on ajanut maan vakaviin ongelmiin, sillä nouseva talousmahti on täyttynyt miehistä naisten kustannuksella. Nyt naisilla onkin varaa valita itselleen mies, mutta samalla monille miehille ei enää riitä naisseuralaisia.

Naiset voivat siis valita miehistä niin sanotusti kerman päältä. Kaikille naisillekaan ei ole kuitenkaan löytynyt seuraa, ja nyt Kantonin alueella naiset ovat järjestäneet miehille harvinaislaatuisen esityksen. Joukko rahakkaasta avioliitosta haaveilevia naisia riisuutui nimittäin alusvaatteisilleen houkutellakseen paikalle mahdollisimman paljon potentiaalisia aviomiehiä.

Singaporelaisen Stomp-verkkojulkaisun mukaan 25 – 35-vuotiaat kauniit sinkkunaiset kokoontuivat paikallisen rautatieaseman edustalle, jossa he ryhtyivät riisumaan vaatteitaan musiikin tahdissa. Tihkusateesta huolimatta paikalle kertyi nopeasti sankka joukko katsojia. Tarkoituksena oli osoittaa itseluottamusta paljastelemalla kunniakkaasti ja tyylillä. Kylttien mukaan haluttujen miesten tulee olla koulutettuja, yli 170 senttisiä ja iältään 31 – 36-vuotiaita.