24-vuotias mallikaunotar jätti 85-vuotiaan lehtimogulin tylysti juuri ennen häitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on vuosien varrella nähty monia poikkeuksellisia ihmissuhteita, joissa osapuolten ikäerot ovat olleet sanalla sanoen valtavia. Nyt eräs tällainen suhde on kariutunut vain päiviä ennen häitä.

Playboy-lehden 85-vuotias perustaja ja omistaja Hugh Hefner oli nimittäin vielä muutama päivä sitten astelemassa alttarille 24-vuotiaan Crystal Harrisin kanssa. Nyt häät on kuitenkin peruttu, kun Harris on jättänyt Hefnerin. Kaksi kertaa aiemminkin naimisissa ollut Hugh Hefner kertoi viime viikolla suhteen olevan kuin opettajalla ja oppilaalla. Samalla hän totesi, että yksiavioisuus on epäluonnollista.

– Ilman muuta minä kykenen olemaan hyvä aviomies. Voin olla sitoutunut ja uskollinenkin. Ilman muuta. En kuitenkaan usko, että yksiavioisuus on mahdollista. En vain usko, että se on luonnollista, Hugh Hefner kertoi E! Onlinen mukaan.