Uusi Ben & Jerry’s -jäätelömaku suunnitteilla: ”Hikiset pallit”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva jäätelömerkki Ben & Jerry’s tunnetaan erikoisista jäätelömauistaan, jotka ovat saaneet valtavan suosion erityisesti Yhdysvalloissa. Pian kauppoihin voi tulla uusi maku, jonka pelkkä nimi voi aiheuttaa monille kylmiä väristyksiä.

Taannoin Saturday Night Live -sketsiohjelmassa Ana Gasteyer, Molly Shannon ja Alec Baldwin vitsailivat jäätelömausta, jonka nimi oli Schweddy Balls, eli vapaasti suomennettuna ”Hikiset pallit”. Nopeista liikkeistään tunnettu jäätelöjätti on nyt vihjannut, että se voisi parhaassa tapauksessa toteuttaa kyseisen sketsin lanseeraamalla samannimisen jäätelön.

Asiasta uutisoineen Gothamist-julkaisun mukaan suunnitelman takana on jäätelön mahdollisesti saama valtava mediahuomio. Julkaisu kertoo, että Ben & Jerry’s aikoo saada uutuusmaun kauppoihin vielä tämän vuoden aikana. Bowery Boogie -julkaisu puolestaan kertoo jäätelön tulevan myyntiin jo syyskuussa. Yhtiö ei ole kommentoinut väitteitä. Jäätelön koostumuksesta ei vielä – ehkäpä onneksi – saatu lisätietoja.