Tältä Arnold Schwarzeneggerin avioton lapsi näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger joutui viime kuussa suhdekurimukseen, kun julkisuuteen vuodettiin tieto uskottomuudesta ja aviottomasta lapsesta. Samalla supertähti ilmoitti 25 vuotta kestäneen avioliittonsa päättyneen.

Lehtitietojen mukaan skandaalin vuoti lehdistölle Tältä Schwarzeneggerin vaimo Maria Shriver. 13-vuotiaan lehtolapsen äiti on poseerannut useita kertoja lehtikuvissa, mutta nyt Hello!-lehti on paljastanut myös pojan kasvot. Aviottoman lapsen äiti antoi lehdelle haastattelun ja samalla julkaistiin myös kuva Arnoldin salatusta lapsesta.

Maria Shriverin kerrotaan suunnitelleen tiedotustilaisuuden järjestämistä saatuaan kolmisen viikkoa sitten tietää miehensä aviottomasta lapsesta. Lopulta siitä luovuttiin ja vaimo ystävineen päätti vuotaa tiedon asiasta Los Angeles Times -lehdelle.