Timo Jutilalle platinalevy Leijonat-kokoelmalevystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen MM-voiton kunniaksi koottu virallinen Leijonat-kokoelma on myynyt platinaa. Kokoelma julkaistiin kesäkuun ensimmäinen päivä ja pitää parhaillaan Suomen virallisen albumilistan sijaa yksi.

Kokoelman julkaisun yhteydessä maailmanmestareiden joukkueenjohtaja Timo Jutila hehkutti albumin merkitystä.

– Kaikki tietävät, että oikeanlainen musiikki on tärkeä osa urheilua ja niin sanotusta koppimusasta voidaan käydä kovia vääntöjä joukkueen sisällä. Musiikki virittää oikeaan tunnelmaan ja fiilikseen ja auttaa paitsi keskittymään oleelliseen, myös unohtamaan turhan jännityksen. Tälle levylle on koottu hyvä setti biisejä, joiden tahdissa voi tunnelmoida näin turnauksen jälkeenkin – vaikka siinä rillauksen ohessa, Timo Jutila kommentoi.

Timo Jutilan kanssa rillaa samoissa tunnelmissa moni muukin, sillä Leijonat-kokoelma on ylittänyt platinalevyyn oikeuttavan 20.000 myydyn kappaleen rajan. Platinalevy kokoelmasta ojennettiin Timo Jutilalle alkuviikosta.