Suomalaispopparin blogikirjoituksista tehdään kirja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu laulajatähti Anssi Kela on kirjoittanut jo pidempään mielenkiintoista blogia, josta jotkut viihdelehdet ovat saaneet myös otsikoita aikaiseksi. Nyt Kela on paljastanut blogissaan, että hänen nettipäiväkirjastaan ollaan parhaillaan tekemässä oikeaa paperista kirjaa.

– Tämä hanke on ollut jossain määrin työn alla jo pidempään, viime syksystä lähtien, mutta vasta nyt projekti on nytkähtänyt eteenpäin siihen malliin, että asiasta kehtaa mainita julkisestikin. Kirjan tulee julkaisemaan kustannusyhtiö Teos, kauppojen hyllyille tekele pyritään saamaan ensi keväänä, Anssi Kela kirjoittaa blogissaan.

Kovasti työtä tulee teettämään toisistaan irrallisten kirjoitusten saattaminen luettavaksi kokonaisuudeksi, joten tekstien valinnan jälkeen Anssi Kela joutuu kirjoittamaan osan teksteistä osittain uudelleen. Hän toteaakin, että ei halua julkaista kirjaa, joka ”maistuisi aivan blogilta”. Kirjan runkona tulevat toiminaan artistin omat keikkaraportit.