Charlie Sheenin oikeudenkäynnissä yllätyskäänne – karu tappio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta päihdesekoilujen takia. Sittemmin hän haastoi Warner Brosin oikeuteen laittomista potkuista ja vaati yhtiöltä peräti 100 miljoonan dollarin korvauksia.

Nyt asiaa on käsitelty ensimmäisen kerran oikeudessa. Sheen vaati, että asiassa järjestetään oikeudenkäynti, jossa on mukana valamiehistö. Ensimmäinen erä päättyi kuitenkin Sheenin tappioon, sillä tuomari ei suostunut näyttelijän vaatimukseen oikeudenkäynnistä.

Tuomari oli samaa mieltä Warner Brosin kanssa ja määräsi että varsinaisen oikeudenkäynnin sijaan välimies tutkii onko näyttelijää kohdeltu asiassa oikein ja osapuolten välisen sopimuksen mukaisesti. Näin ollen Sheen ei pääsekään loistamaan näyttävän mediaoikeudenkäynnin tähtenä toivomustensa mukaisesti. Varsinainen kiista voi vielä päättyä Sheenin voittoon, mutta ainakin asiaa käsitellään vähemmän hohdokkaasti kuin tähti halusi.