Näin estottomasti julkkisnaiset paljastelevat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-kaunotar Kendra Wilkinson on ollut kevään aikana runsaasti otsikoissa osallistuttuaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun jenkkiversioon. Jalkapallotähti Hank Baskettin kanssa naimisissa oleva neitokainen hämmästytti taannoin faninsa lesbovideolla, joka vuoti yllättäen julkisuuteen.

Nyt Kendra on yksi julkkiskaunottarista, jotka on koottu hieman kyseenalaiseen kuvagalleriaan. Siinä nimittäin nähdään kuinka estottomasti monet julkkiskaunottaret ovat vilautelleet intiimejä ruumiinosiaan kameroiden edessä. Kendran lisäksi mukana ovat muiden muassa Lily Allen, Kardashianin siskokset, Paris Hilton, Hayden Panettiere, Miley Cyrus ja tietenkin Lady Gaga.

26-vuotias Kendra Wilkinson oli viime keväänä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena.