Katie Pricen realityohjelmasta nolouden huippu: ”Katastrofaalinen floppi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut jo parin vuoden ajan epäsuosiossa ensimmäiseen avioeroonsa liittyneiden lausuntojensa takia. Nyt hänen uusi realityohjelmansa on alkanut todellisella mahalaskulla.

Katie Price romahti ensimmäisen avioeronsa myötä brittiäänestäjien mielestä Vuoden parhaasta äidistä Vuoden huonoimmaksi äidiksi. Nyt epäsuosio on näkynyt harvinaisen rajusti, kun povipommi haki osallistujia mallimaailmaan sijoittuvaan uuteen realityohjelmaansa. Kauppakeskuksessa järjestetyssä tilaisuudessa oli varauduttu tuhansiin faneihin, mutta paikalle saapui vain kourallinen kiinnostuneita.

Kauppakeskukseen oli rakennettu festareilta tuttuja aitoja suuria ihmismassoja hillitsemään, mutta tilaisuus suorastaan kumisi tyhjyyttään. Lopulta kameroiden eteen haalittiin ihmisiä shoppailijoiden keskuudesta, mutta huonolla menestyksellä. Brittilehtien otsikoissa sivallettiin tänään julkkistähteä ja todettiin hakutilaisuuden olleen ”nolo floppi” ja ”katastrofi”.