Kim Kardashianin häälahjalista vuoti julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian ajautui äskettäin suhdesotkun keskiöön, kun In Touch -lehti kertoi hänen pettäneen miesystäväänsä urheilutähti Bret Lockettin kanssa. Kim ilmoitti haastavansa lehden oikeuteen valheiden julkaisemisesta, ja Lockett ilmoitti esittävänsä väitteelle tarvittaessa todisteet.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries ovat astelemassa alttarille. Nyt pariskunnan häälahjalista on vuotanut julkisuuteen, ja siitä voidaan katsastaa millaisia häälahjoja julkkispari toivoo vierailta saavansa. Mukana on valtava määrä tuotteita, ja muiden muassa 7.850 dollaria maksava maljakko. Katso koko lista tästä.

Kris osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria. Kardashianin perheestäkään ei raha lopu heti kesken. Kimin johdolla hänen perheensä tienasi viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Viime aikoina hän on saanut jalkansa myös musiikkimaailmaan.