Playboy-erosta tuli miestenlehdelle kallis ongelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on vuosien varrella nähty monia poikkeuksellisia ihmissuhteita, joissa osapuolten ikäerot ovat olleet sanalla sanoen valtavia. Nyt eräs tällainen suhde on kariutunut vain päiviä ennen häitä.

Playboy-lehden 85-vuotias perustaja ja omistaja Hugh Hefner oli nimittäin vielä muutama päivä sitten astelemassa alttarille 24-vuotiaan Crystal Harrisin kanssa. Nyt häät on kuitenkin peruttu, kun Harris on jättänyt Hefnerin. Ennen eroa Playboy-lehti ehti kuitenkin ehdä kansijutun suhteesta ja lehti ehti mennä myös painoon.

Playboy-lehden tullessa painosta suhde oli kuitenkin jo historiaa, joten tilanne piti jotenkin pelastaa. Lehden kantta ei voitu enää muuttaa, joten jokaisen numeron kanteen Harrisin kuvan päälle päätettiin liimata tarra, jossa luki ”Karannut morsian tässä numerossa!”. Samalla lehti onnistui kuitenkin kääntämään nolon tilanteen voitoksi ja markkinointikeinoksi.