Kuin elokuvasta: Sadat käärmeet tunkeutuivat taloon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Idahossa kummastellaan parhaillaan tilannetta, joka voisi hyvinkin olla Hollywood-elokuvan käsikirjoitus. Vastaavaa on nimittäin aiemmin nähty vain valkokankaalla, sillä omakotilalo on muuttunut käärmeiden valtakunnaksi.

Kaksi talossa aikaisemmin asunutta perhettä on joutunut muuttamaan pois huomattuaan, että talon seiniin ja muihin osiin on pesiytynyt peräti satoja käärmeitä. Neal ja Denise Ard ostivat vuonna 1920 rakennetun talon tammikuussa 2006, ja pian he huomasivat talon rakenteiden kuhisevan käärmeitä, KSL-TV uutisoi.

– Oli vaikea saada iltaisin nukuttua rauhassa, kun sitä ajatteli että yöllä joku käärmeistä luikertelee sänkyyn tai että sängystä noustessaan astuu vahingossa käärmeen päälle, Neal Ard kertoi uutisille.

Pariskunta muutti lopulta pois ja äskettäin talon ostivat Ben ja Amber Sessions perheineen. Lopputulos oli kuitenkin taas sama, vaikka kiinteistövälittäjä oli varoittanut heitä käärmeistä. Pariskunta ehti elää kuitenkin talossa kuukausia ennen kuin he törmäsivät käärmeongelmiin.