Selena Gomez paljasti sairaalareissunsa syyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka 18-vuotias poptähti Selena Gomez kiidätettiin sairaalaan suoraan The Tonight Show -ohjelman kuvauksista valitettuaan kovaa pääkipua ja huonovointisuutta. Seuraavana päivänä Selena joutui vielä palaamaan tutkimuksiin.

Gomez nähtiin palaamassa takaisin sairaalaan varsin huonovointisen näköisenä. Sittemmin spekulaatiot hänen terveydentilastaan ovat kiihtyneet ja raskauttakin jo epäiltiin. Nyt Gomez on jo palannut keikoille ja voi paremmin.

Keskiviikkona Selena itse kertoi Kidd Kraddick -radiohaastattelussa sairastumisensa todellisen syyn. Gomez paljasti, että huonovointisuuden taustalla oli lääkärien mukaan erittäin huono ruokavalio, joka heikensi hänen vointiaan.

– Rakastan kaikkea, joka ei ole terveellistä. Rakastan M&M, KitKat ja Snickers -makeisia… Ja vietin kuvauksissa paljon aikaa KFC-ravintoloissa. Nyt äitini on kirjaimellisesti tunkenyt vitamiineja suuhuni ja seurannut minua joka paikkaan, Selena Gomez kertoi viitaten uuden Goobers-elokuvansa kuvauksiin Monte Carlossa.

18-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua taannoin julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntojat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot on nyt heitetty romukoppaan kuherruskuvien myötä.