Stephanie Pratt ikuistettiin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Spencer Prattin pikkusisko Stephanie Pratt on tehnyt itseään tutuksi julkisuudessa jo parin vuoden ajan. Varsinainen läpimurto on antanut vielä odottaa itseään, mutta nyt Stephanie on jälleen ikuistettu rantakuviin.

Stephanie Pratt nähdään nimittäin nauttimassa vapaapäivästään bikineissä Havajilla, ja samalla voidaan huomata neitokaisen myös hieman pyöristyneen kuluneen vuoden aikana. Viime vuonna hän nimittäin poseerasi mainosjulisteessa alastomana.

Stephanie Pratt on nähty televisiossa muiden muassa The Hills ja I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjoissa. Eläinsuojelujärjestö PETA on käyttänyt jo vuosien ajan kampanjoissaan alastomaksi riisuttuja julkkiskaunottaria. Viime vuonna myös Pratt poseerasi nakukuvassa hyvän asian puolesta. Hänen lisäkseen kuvissa ovat riisuneet muiden muassa Eva Mendes, Joanna Krupa, Pamela Anderson, Jayde Nicole, Kim Kardashian, Bethenny Frankel, Keeley Hazell ja Christian Serratos.