Suomen suurin multisport-tapahtuma Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampere täyttyy kokemuksia ja haasteita hakevista kisailijoista, kun Team Challenge-kilpailu lähettää kisailijat mitä huimimpiin tehtäviin ympäri kaupunkia lauantaina 2. heinäkuuta. Kilpailu järjestetään nyt toista kertaa.

Viime vuonna kilpailu oli Suomen suurin multisport-tapahtuma. Tänä vuonna kilpailuun odotetaan jopa viime vuotta enemmän osallistujia. Kisaan mukaan ilmoittautuneiden määrä lähenee jo nyt viime vuoden määriä, vaikka ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä 22. kesäkuuta saakka.

Kilpailu koostuu Pelkokerroin sekä Amazing Race -ohjelmien tyylisistä rasteista, joiden aikana kilpailijat pääsevät kokeilemaan yli 12 erilaista extreme- ja urheilulajia. Rasteiksi on haettu lajeja, jotka eivät aivan jokaisen normaaliin harrastusvalikoimaan kuulu. Lisäksi kilpailijat pääsevät kokemaan ainutlaatuisia vain RTC:lle suunniteltuja elämyksiä.

Rasteilla laitetaan rasitukseen niin fyysinen kunto, korkeiden paikkojen sietokyky kuin makuaisti. Tällä hetkellä rasteista on paljastettu ainoastaan värikuula-ammunta, sukellus- ja uintirastit sekä huima korkean paikan ylitys yli 30 metrissä. Loput rastit julkistetaan vasta kisapäivänä.Kisasta löytyy omat sarjat niin verenmaku suussa kilpailijoille kuin niille, jotka haluavat lähinnä pitää hauskaa ja testata eri lajeja. Ilta huipentuu loppubileisiin ja palkintojen jakoon ravintola Miamissa.