Räppärin murhatutkimuksissa yllätyskäänne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kohutuimpiin hiphop-tähtiin aikoinaan lukeutunut 2Pac, eli Tupac Shakur, on yksi tunnetuimmista hiphop-legendoista. Varsinainen legenda 2Pacista tuli kuitenkin vasta kun hänet murhattiin. Siitä saakka maailmalla on liikkunut huhuja, joiden mukaan supertähti olisi yhä elossa.

Nyt poliisi on kuitenkin saanut toisenlaisia vihjeitä, sillä Dexter Isaac -niminen mies on tunnustanut murhanneensa 2Pacin. AllHipHop.com -julkaisulle lähetetyssä tiedotteessa hän pyytää räppärin perheeltä anteeksi tekemäänsä ryöstömurhaa. Samalla hän väittää tehneensä murhan levy-yhtiömoguli James “Jimmy Henchman” Rosemundin tilauksesta.

Vuonna 2009 TMZ-viihdejulkaisu kertoi artistin olevan edelleen elossa, eli hänen murhansa olisi siten ollut lavastettu. Vastaavia väitteitä on esitetty useita muitakin, mutta todisteita niiden tueksi ei ole saatu.