Adrianne Curry kuvasi omat rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry ilmoitti toukokuussa hakevansa eroa miehestään Christopher Knightista. Avioero tuli yllätyksenä monille.

Sittemmin Adrianne on viettänyt sinkkuelämää julkaisemalla itsestään tasaiseen tahtiin näyttäviä kuvia Twitter-blogissaan. Tällä kertaa nörtiksi avoimestu tunnustautunut neitokainen on kuvannut rintansa, vatsalihaksensa ja Star Wars -vyönsolkensa Twitter-blogiinsa.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.