Alicia Keys ihastuttaa bilekuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Alicia Keys asteli taannoin alttarille pitkäaikaisen miesystävänsä kanssa, ja hääjuhlien jälkeen pariskunta on viettänyt pääasiassa rauhallista perhe-elämää perheenlisäyksenkin merkeissä. Ajoittain pari nähtään kuitenkin myös julkisuudessa.

Nyt Alicia Keys on esittäytynyt Camden Roadhousessa Lontoossa järjestetyssä Keep A Child Alive -gaalassa, jossa kerättiin varoja AIDS-lapsille. Keys saapui punaiselle matolle upeassa mustassa iltapuvussa ja kaunotar vaikutti olevan elämänsä kunnossa.

29-vuotias amerikkalainen Alicia Keys, oikealta nimeltään Alicia Augello Cook, aloitti soittamisen ja laulamisen jo seitsemänvuotiaana. Varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 2001, jolloin hän oli yksi maailman myydyimmistä naisartisteista Songs In A Minor -debyyttialbumin myytyä yli 12 miljoonaa kappaletta.