Aseelliset ryöstäjät olivat pikkupoikia? Valvontakamera tallensi

Ohhoh! · Stara.fi

Nykyisin lähes jokaisessa rahaa käsittelevässä yrityksessä on valvontakamerat tallentamassa mahdollisia ongelmatilanteita. Nyt kameroille on löytynyt käyttöä Floridan Orange Countyssä sijaitsevaan autovuokraamoon tehdyssä väkivaltaisessa ja aseellisessa ryöstössä.

Poliisin mukaan elokuvatyylinen ryöstö oli erittäin ammattimaisesti suoritettu, sillä paikka otettiin haltuun ja ryöstettiin alle viidessä minuutissa, WFTV Orlando uutisoi. Eräs seikka kuitenkin ihmetyttää sekä viranomaisia että silminnäkijöitä, sillä aseellisen ryöstön tekijät vaikuttivat nimittäin olevan pikkupoikia.

– He käytännössä ottivat tilanteessa koko henkilökunnan haltuunsa. Eräskin tekijöistä näytti minusta ihan lapselta. Haulikko oli lähes yhtä suuri kuin ryöstäjä, konstaapeli Jose Ramirez kertoi WFTV Orlandolle.