Isä suivaantui lapsensa opettajalle – uhkasi aseella

Ohhoh! · Stara.fi

Monien lasten vanhemmille on varmasti jossain vaiheessa tullut mieleen, että koulun opettajalle tekisi mieli antaa pieni kurinpalautus. Harva kuitenkaan etenee asiassa ajatusta pidemmälle tai edes soittaa kertoakseen mielipiteensä. Nyt Malesiassa eräs isä on mennyt kuitenkin liian pitkälle ja saa kärsiä siitä pitkään.

Kuala Lumpurissa asuva perheenisä nimittäin suivaantui, kun koulun opettaja oli yrittänyt saada hänen tytärtään käyttäytymään kunnolla. Opettaja oli muiden muassa lyönyt tyttöä viivottimella päähän, Harian Metro -lehti uutisoi.

Tytär kanteli opettajan toiminnasta isälleen, joka päätti ottaa järeät keinot käyttöönsä. Hän otti nimittäin aseensa ja suuntasi kouluun. Sinne päästyään mies etsi opettajan käsiinsä ja uhkasi tätä aseella. Kaiken lisäksi pian selvisi, että kyseessä ei ollut edes ensimmäinen kerta, sillä Harian Metron mukaan isä oli uhannut samaa opettajaa haulikolla kolme kuukautta aiemmin.

Poliisi sai miehen kiinni ja jatkossa hän saa opastaa tytärtään koulutielle kaltereiden takaa.