Läskeistään ylpeä Big Brother -voittaja ihmetytti rannalla – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman tähdet ovat lähes poikkeuksetta langanlaihoja kaunottaria, joten ylipainoiset tähdet ovat merkittävässä vähemmistössä. Poikkeukset kuitenkin vahvistavat säännöt. Eräs poikkeus on Big Brother -voittaja Josie Gibson.

Nyt Josie Gibson on ihmetyttänyt silminnäkijöitä Espanjan Marbellassa poseeratessaan uimarannalla pienissä bikineissä silminnähden ylpeänä ylipainosta ja vatsamakkaroista. Gibson esitteli nimittäin vartaloaan innokkaasti ja taputteli vatsaansa ihmisille hymyillen.

Neitokainen laihdutti alkuvuodesta muutaman kilon, mutta kuvien perusteella kilot ovat tainneet tulla jo takaisin. Hänet kuvattiin myös ahmimassa lisää herkkuja ja olutta rantakahvilassa. 26-vuotias Josie Gibson brittiläinen julkkistähti erosi taannoin poikaystävästään John James Partonista. Gibson kertoi eron syyksi sen, että Parton oli kritisoinut hänen ylipainoaan.