Kate Upton sykähdytti autoilijoita

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias bikinimalli Kate Upton nousi huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet tämän vuoden uimapukunumeronsa malliksi. Nykyisin hän on todellinen viihdelehtien lemmikki ympäri maailmaa.

Maailman tunnetuin teinimalli on nyt kuvattu nykyisessä kotikaupungissaan New Yorkissa yrittämässä saada itselleen ja ystävälleen taksia. Maailman näyttävimpiin kaunottariin lukeutuvan tähden olisi luullut saavan taksin nanosekunnissa, mutta sen sijaan hän ehti sykähdyttää tovin verran ohi kulkeneita autoilijoita.

18-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.