Amerikkalaislehti vaatii: Kiira Korpi bikinikuviin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime syksynä kuinka taitoluistelija Kiira Korpi nousi ensimmäisenä suomalaisurheilijana ykköseksi The Bleacher Report -julkaisun seksikkäimpien listalla. Korpi valittiin nimittäin maailman seksikkäimmäksi naisurheilijaksi.

Valinnan tehnyt verkkojulkaisu on noteerannut  Kiiran useita kertoja aiemminkin vastaavissa listauksissa. Tällä kertaa julkaisu on listannut maailman urheilukaunottaria, jotka eivät vielä ole poseeranneet bikinikuvissa, mutta joiden olisi sen mukaan jo korkea aika ryhtyä bikinimalliksi. Kiira on tämän listan sijalla 13. Lehti toivoo Kiiran ryhtyvän muutaman vuoden sisällä bikinimalliksi.

Kiira Korpi

Viime syksynä Kiira Korpi kommentoi lehdistölle menestystään juuri tämänkaltaisissa listauksissa. Hän kertoi olevansa hyvillään siitä, että hän saa välillä myös muunlaista huomiota kuin seksikkyyslistauksia. Tuolloin ei ollut vielä tiedossa, että pian olisi tulossa maailman seksikkäimmän titteli.