Kim Kardashianin lemmekkäät lomakuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian ajautui äskettäin suhdesotkun keskiöön, kun In Touch -lehti kertoi hänen pettäneen miesystäväänsä urheilutähti Bret Lockettin kanssa. Kim ilmoitti haastavansa lehden oikeuteen valheiden julkaisemisesta, ja Lockett ilmoitti esittävänsä väitteelle tarvittaessa todisteet.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries ovat kaikesta huolimatta astelemassa kesällä alttarille. Nyt he ovat viettäneet esi-häämatkaa Bora Boran paratiisisaarella, jossa Kim viihtyi kuhertelemassa bikineissä. Lomakuvat on nyt julkaistu Us Weekly -lehdessä ja verkossa.

Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria. Kardashianin perheestäkään ei raha lopu heti kesken. Kimin johdolla hänen perheensä tienasi viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Viime aikoina hän on saanut jalkansa myös musiikkimaailmaan.