Provinssirock alkoi – amerikkalaisyhtye perui tulonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

33. Provinssirock käynnistyy tänään. Viikonlopun aikana Törnävänsaaren festivaalipuistoon kerääntyy kymmeniä tuhansia festivaalivieraita nauttimaan musiikista, ystävistä ja festivaalitunnelmasta.

Amerikkalainen Escape the Fate on joutunut perumaan Provinssirockin lauantaisen keikkansa. Escape the Faten keikkapaikalle X-Stagelle astuu Magenta Skycode. Jori Sjöroosin luotsaaman yhtyeen keikka mahdollistui, sillä heidän KaisaFestin keikkansa lauantailta peruuntui Duran Duranin keikan peruuntumisen vuoksi.

Yleisöä kehoitetaan varautumaan ja vaihtamaan lippunsa rannekkeeseen ennakkovaihtopisteissä nopeuttaakseen festivaalialueelle pääsyä. Ennakkovaihtopisteitä on ympäri Seinäjoen kaupunkia ja voit tarkastaa kaikki ennakkovaihtopisteet osoitteesta www.provinssirock.fi.