Tältä Ozzy Osbourne näytti Tampereella – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä muutama vuosi sitten Osbournen julkkisperhe oli yksi viihdemaailman varakkaimmista, mutta sittemmin tilanne on muuttunut radikaalisti. Pari kuukautta sitten uutisoitiin kuinka Sharon ja Ozzy Osbourne saivat amerikkalaiselta verottajalta 1,7 miljoonan dollarin veromätkyt.

Parhaillaan Ozzy Osbourne ansaitsee perheelleen rahaa keikkailemalla. Viime viikonloppuna Pimeyden ruhtinas esiintyi Tampereella. Stara oli paikalla tallentamassa keikkatunnelmia, joita voidaan nyt katsastaa Jussi Eerolan upeista kuvista. Ozzy Osbourne rokkaa kuvissa 35 – 41. Katso kuvat tästä.

Ozzy Osbourne

Osbournen julkkisperhe oli velkojensa takia vaarassa menettää talonsa Yhdysvalloissa, sillä ulosottomies uhkasi ulosmitata perheen molemmat ökyasunnot Los Angelesissa. Hollywood Hillsin asunnon arvo on noin 7,5 miljoonaa ja Malibun asunnon noin 6,1 miljoonaa dollaria. Sittemmin perhe sai maksettua valtavat veromätkynsä, mutta tilanne ei ollutkaan ohi.

Nyt TMZ uutisoi, että verottaja vaatii perheeltä vielä 357.070,62 dollarin veromätkyjä vuodelta 2007. Näin ollen jo maksettujen veromätkyjen kanssa summasta tulee yhteensä yli kaksi miljoonaa dollaria. Sharon Osbourne on ottanut tapahtuneen omalle kontolleen ja myöntänyt, että ei ollut ”ehtinyt” perehtyä tarpeeksi veroasioihin kirjanpitäjänsä vaatimuksista huolimatta.