Tämä tatuointi voi aiheuttaa väkivaltaisen kuoleman – vain uhkarohkeille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tatuointien suosio on kasvanut viimeisten viiden vuoden aikana räjähdysmäisesti, ja suurimmat trendin nostattajat löytyvät tietenkin viihdemaailmasta. Esimerkiksi Rihanna, Megan Fox ja Hayden Panettiere ovat koristaneet vartaloaan lukuisilla tatuoinneilla.

Nyt Australiassa on kuitenkin selvinnyt hämmentävä seikka eräästä tietystä tatuoinnista, jonka kantajat ovat merkittävästi keskimääräistä suuremmassa vaarassa kuolla väkivaltaisesti. Kyseessä on irlantilais-australialaisen lainsuojattoman Ned Kellyn kuvalla varustettu tatuointi, joka on viime aikoina esiintynyt yhä useamman väkivaltaisesti kuolleen iholla.

Kuva: Whatsonsanya.com

Ned Kelly hirtettiin jo 130 vuotta sitten, mutta hänen kirouksensa elää edelleen. Adelainen yliopiston tutkimuksessa on nyt selvinnyt, että tatuointia kantavat ovat muita suuremmassa vaarassa tulla murhatuksi tai muuten surmatuksi. Tutkimus tehtiin, kun patologit huomasivat saman tatuoinnin toistuvan yhä useammassa ruumiissa, Journal of Forensic and Legal Medicine -lehti uutisoi. Tatuoinnista on ilmeisesti tullut rikollisjengien jäsenten tunnus.