Belen Rodriguez huippunäyttävänä Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman tuoreisiin tulokkaisiin lukeutuu monien muiden kaunotarten lisäksi myös argentiinalainen malli-näyttelijä Belen Rodriguez, joka on vasta viime päivinä noteerattu laajemminkin viihdelehdissä.

San Remon -laulufestivaalia viime vuonna Italiassa kaunistuttanut Belen Rodriguez on nyt ikuistettu nauttimassa ystäviensä kanssa lomatunnelmista Ibizalla, Espanjassa. Erityistä huomiota kiinnittivät hänen häviävän pienet bikininsä, jotka käytännössä paljastivat hänen takapuolensa.

26-vuotias argentiinalainen Belen Rodriguez on tanssijana aiemmin elantonsa tienannut tumma kaunotar, josta on sittemmin tehnyt uraa myös mallina ja näyttelijänä. Hänen ensimmäinen roolinsa nähtiin vuonna 2007 televisiosarjassa Tintoria, ja sittemmin Belen on nähty yhteensä seitsemässä televisiosarjassa ja kahdessa elokuvassa. Näyttelemistä tunnetumpi hän on kuitenkin mallina.