Kardashianit yhteisellä lomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on parhaillaan lemmenlomalla Bora Boran paratiisisaarella miesystäväänsä, NBA-tähti Kris Humphries kanssa.

30-vuotias Kim Kardashian ja 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries ovat menossa kesällä naimisiin. Nyt he ovat saaneet paratiisisaarelle seuraa Kardashianin perheen muista jäsenistä, sillä paikalla on lähes koko perhe. Paparazzit ikuistivat kuinka Kim, Kourtney ja Kendall järjestivät kuvaajille varsinaisen bikininäytöksen.

Kris Humphries osti taannoin Kimille huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria. Kardashianin perheestäkään ei raha lopu heti kesken. Kimin johdolla hänen perheensä tienasi viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Viime aikoina hän on saanut jalkansa myös musiikkimaailmaan.