Karissa Shannon on taas kuuma sinkku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä, realitysarjasta ja glamour-mallikuvista Yhdysvalloissa tunnetuksi tulleet kaksossiskokset Kristina ja Karissa Shannon ovat kotimaassaan jo varsin tunnettu kaunotarpari. Kaksosista erityisesti Karissa on nähty usein viihdelehtien sivuilla.

Nyt Karissa on jälleen sinkku, sillä hän on TMZ-julkaisun mukaan eronnut poikaystävästään, näyttelijä Pete Rossista. Karissa muutti tällä viikolla takaisin Playboy-kartanoon heti kun Playboy-moguli Hugh Hefner erosi kihlatustaan.

Taannoin Karissa ikuistettiin näyttäviin kuviin rannalla auringonlaskun aikaan. Kuvaussession teemana oli eilen Suomessakin juhlittu Pyhän Patrikin päivä.

21-vuotiaat kaksoset Kristina ja Karissa Shannon tulivat tunnetuiksi viimeistään kun he seurustelivat molemmat samaan aikaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa vuonna 2008. Suhteen myötä he pääsivät mukaan myös suosittuun The Girls Next Door -realitysarjaan. Vuonna 2007 siskokset pidätettiin epäiltynä kotibileissä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Syyskuussa 2010 kuvia Karissan ja hänen poikaystävänsä Sam Jonesin kotipornovideosta julkaistiin verkossa.