Katie Pricen rohkeat kuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut jo parin vuoden ajan epäsuosiossa ensimmäiseen avioeroonsa liittyneiden lausuntojensa takia. Tällä viikolla hänen uusi realityohjelmansa alkoi todellisella mahalaskulla.

Nyt verkkoon on koottu näyttävä kuvagalleria otoksista, joissa Katie Price oli vielä uransa huipulla ja poseerasi usein varsin rohkeissa kuvissa. Niissä neitokainen nähdään nyt muiden muassa kourimassa rintavarustustaan, paljastelemassa takkatulen ääressä ja monissa muissa paljastavissa kuvissa.

Katie Price romahti ensimmäisen avioeronsa myötä brittiäänestäjien mielestä Vuoden parhaasta äidistä Vuoden huonoimmaksi äidiksi. Nyt epäsuosio on näkynyt harvinaisen rajusti, kun povipommi haki osallistujia mallimaailmaan sijoittuvaan uuteen realityohjelmaansa. Kauppakeskuksessa järjestetyssä tilaisuudessa oli varauduttu tuhansiin faneihin, mutta paikalle saapui vain kourallinen kiinnostuneita. Ohjelma floppasi siten jo ennen ensimmäistäkään jaksoa.