Lucy Pinder pullisteli pikkutopissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Celebrity Big Brother -ohjelman aikaisemmalta tuotantokaudelta tuttu ja monissa seksikkyysäänestyksissä menestynyt topless-julkkis Lucy Pinder on komeillut usein brittilehtien sivuilla nakukuvillaan.

Viime vuonna Lucyn rintavarustus nimettiin Britannian parhaaksi. Nyt rintamus on ahdettu pieneen mustaan toppiin Modball Rally 2011 -tapahtumassa, jossa Pinder nähtiin poseeraamassa muskeliautojen vierellä. Mukana oli myös muita kaunottaria, mutta Pinder oli heistä kuvaajien lemmikki.

Vuonna 2005 uimarannalta malliksi ja kolmossivun tytöksi löytynyt Pinder rankattiin jo seuraavana vuonna FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja toissa vuonna enää 92. Celebrity Big Brother -kisassa hän onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan ja lensi BB-talosta ensimmäisenä. Hän on kertonut avoimesti haaveilevansa lesboseksistä näyttelijä Megan Foxin kanssa.