Miljonääriurheilija pidätettiin – livisti baarista maksamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen urheilutähti on pidätetty hänen livistettyään baarista maksamatta laskuaan. NFL-sarjassa pelaavan Seattle Seahawksin tähti Raheem Brock on ansainnut urallaan miljoonia, mutta siitä huolimatta 27 dollarin lasku jäi epähuomiossa hoitamatta.

Pelaaja jäi kiinni pian sen jälkeen kun Philadelphiassa sijaitsevan Copacabana-baarin henkilökunta oli soittanut poliisit paikalle maksamattoman laskun takia. Pidätys ei kuitenkaan sujunut kouluesimerkin mukaisesti, sillä jättikokoinen urheilutähti ryhtyi vastustamaan pidätystä. Hän ei käyttänyt väkivaltaa, mutta ei halunnut tulla pidätetyksikään, TMZ uutisoi.

Raheem Brock pidätettiin ja kuljetettiin putkaan, josta hän pääsi myöhemmin vapaaksi. Mahdollisista tulevista syytteistä ei ole vielä tällä hetkellä tietoa. Brock teki äskettäin 23,6 miljoonan dollarin sopimuksen joukkueensa kanssa, joten pikkurahasta ei ole puutetta.