Playboy-mogulin kohueron syy selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden 85-vuotias perustaja oli nimittäin vielä muutama päivä sitten astelemassa alttarille 24-vuotiaan mallikaunottaren kanssa. Häät on kuitenkin peruttiin viime hetkellä, kun kaunotar jätti lehtimogulin.

Häät oli määrä järjestää tänään lauantaina. Nyt Crystal Harris on paljastanut kohueron syyt lehtihaastattelussa. Hän kertoo eron olleen hänelle suuri helpotus.

– Minulla on ollut katumuksen tunteita tästä kaikesta jo jonkin aikaa, joten en ole ollut rauhassa itseni kanssa viime aikoina. Kaikki tapahtui minulle liian nopeasti. Lopulta istuin alas ja mietin tätä kaikkea. Onko se sitä mitä minä haluan? Eikä se sitten ollut, Crystal Harris kertoi Ryan Seacrestin haastattelussa.

– Meillä ei ollut riitaa. Hän ymmärsi asian ja molempien mielestä parasta oli perua häät. Hän oli tekemässä niin minun vuokseni, koska luuli että minä halusin naimisiin. Se ei kuitenkaan ollut minun elämäntyyliäni.

Ennen eroa Playboy-lehti ehti kuitenkin ehdä kansijutun suhteesta ja lehti ehti mennä myös painoon. Playboy-lehden tullessa painosta suhde oli kuitenkin jo historiaa, joten tilanne piti jotenkin pelastaa. Lehden kantta ei voitu enää muuttaa, joten jokaisen numeron kanteen Harrisin kuvan päälle päätettiin liimata tarra, jossa luki ”Karannut morsian tässä numerossa!”. Samalla lehti onnistui kuitenkin kääntämään nolon tilanteen voitoksi ja markkinointikeinoksi.