Provinssirockin lauantain tunnelmia kuvina – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoen Törnävänsaaren valloittivat tänään jo toistamiseen tänä kesänä Provinssirockin kävijät. Heitä riitti niin runsaasti, että tapahtuma oli loppuunmyyty. Siitä huolimatta kovin merkittäviä ruuhkia ei alueella nähty.

Stara esittelee lähipäivinä Provinssirockin kattavan kuvareportaasin, jossa keskitytään pääasiassa esiintyjiin. Nyt on kuitenkin aika katsastaa lauantain tunnelmia ”ihmisten juhlan” yleisön näkökulmasta. Lauantain tähän mennessä suosituin yhtye on ollut Apulanta, mutta myös esimerkiksi Jenni Vartiainen ja Paleface saivat väen liikkeelle.

Hetki sitten päälavalla päätti esiintymisensä amerikkalainen Social Distortion, joka viihtyi eilen illalla pitkään myös Seinäjoen yöelämässä. Tänään lavalle nousevat vielä Kotiteollisuus, Miss Li, Wolfmother, Mokoma ja illan australialainen pääesiintyjä Pendulum.

Provinssirock 2011

Provinssirock 2011

Provinssirock 2011

Provinssirock 2011

Provinssirock 2011

Provinssirock 2011

Provinssirock 2011

Provinssirock 2011

Provinssirock 2011