Realitytähti romutti 350 000 euron Lamborghinin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen realitytähti Spencer Matthews on suomalaisille vielä varsin tuntematon nimi, mutta kotimaassaan hän on seurattu julkkis. Made In Chelsea -sarjan tähti nousi eilen otsikoihin törttöiltyään kalliisti liikenteessä.

22-vuotias Spencer Matthews oli nimittäin liikkeellä noin 350.000 euron arvoisella Lamborghini-urheiluautolla, kun hän menetti auton hallinnan ja törmäsi sillä kaiteeseen tuhoisin seurauksin. Auton etuosa nimittäin murskautui onnettomuudessa täysin.

Matthews selvisi kuin ihmeen kaupalla vain ruhjeilla, ja hän itse kertoi tapauksesta myöhemmin Twitter-blogissaan kuvan kera. Vain hetkeä aiemmin hän oli julkaissut kuvan autosta ehjänä ja hehkuttanut kuinka lähtee ajamaan sillä Zurichiin, Venetsiaan, Monacoon ja St. Tropeziin.

Kuva: Twitter

Kuva: Twitter