Sarah Harding paljasti pysäyttävän bikinikroppansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituimpiin tyttöyhtyeisiin Britanniassa taannoin kuuluneen Girls Aloud -yhtyeen kaunotar Sarah Harding on viime aikoina tehnyt näyttävän paluun viihdelehtiin. Ei tosin musiikillaan, vaan lähinnä bikinikuvillaan.

Barbadoksella alkuvuodesta lomaillut neitokainen on parhaillaan viettämässä vapaa-aikaansa Miamissa. Siellä muodokas brittikaunotar bongattiin lekottelemassa uima-altaan reunalla mustiin bikineihin sonnustautuneena. Tänä kesänä Sarah aikoo mennä naimisiin miesystävänsä kanssa.

28-vuotias englantilainen Sarah Harding tuli alunperin tunnetuksi Popstars-realityohjelman kilpailijana. Ohjelman myötä hänet kiinnitettiin Girls Aloud -yhtyeen jäseneksi. Sen lisäksi hänet tunnetaan myös mallina, näyttelijänä ja säveltäjänä. Nykyisin hän tekee soolouraa laulajana. Vuonna 2009 brittimiehet äänestivät hänet maailman 87. seksikkäimmäksi naiseksi.