Bonnie Wright on näyttävä mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaan saatiin taannoin uusi julkkispari, kun Harry Potter -elokuvista tutut Bonnie Wright ja Jamie Campbell Bower kihlautuivat. He tapasivat toisensa viimeisen Harry Potter -elokuvan kuvauksissa.

13-vuotiaasta saakka näytellyt Bonnie Wright nähdään nyt odottamattoman upeissa kuvissa Haute Muse -lehden kannessa ja sisäsivuilla. Samalla voidaan ihmetellä, kuinka lapsitähdestä on yllättäen varttunut todellinen supermalli. Jatkossa Bonnie Wright voikin halutessaan tehdä näyttelemisen lisäksi myös malliuraa.

Ginny Weasleyn roolia Potter-elokuvissa näyttelevä 20-vuotias Bonnie Wright ja Gellart Grindlewaldin roolia esittävä 22-vuotias Jamie Campbell Bower olivat seurustelleet ennen kihlaustaan vuoden ajan. Häiden ajankohdasta ei ole vielä tietoa. Wright nähdään seuraavaksi indie-elokuvassa The Philosophers.