Shokkikäänne: Cheryl Cole palasi pettäjämiehensä luokse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta sittemmin soolouralle siirtynyt kaunotar tunnettiin X Factor -ohjelman brittiversion tuomarina. Hänet on äänestetty useita kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Pari vuotta sitten Cheryl ilmoitti jättävänsä julkisuuden, koska aikoi perustaa perheen aviomiehensä Ashley Colen kanssa. Vain pari viikkoa ilmoituksen jälkeen jalkapallotähti jäi kuitenkin kiinni pettämisestä useiden naisten kanssa. Uskottomuus johti lopulta riitaisaan avioeroon. Nyt Cherylin ja Ashleyn suhteessa on kuitenkin raportoitu shokkikäänne.

News of the World -lehden mukaan Cheryl on nimittäin muuttanut asumaan ex-miehensä luokse pariskunnan entiseen yhteiseen taloon. Cheryl on viettänyt useita öitä ex-miehensä seitsemän miljoonan euron arvoisessa lukaalissa Surreyssä.

Lehden mukaan ex-aviopari on viihtynyt viime päivinä taas hyvin yhdessä. Heidän raportoidaan kuitenkin viettävän yönsä toistaiseksi eri sängyissä. Parhaillaan Ashley on ulkomailla, ja Cheryl asuttaa 12 makuuhuoneen asuntoa yksin. Pian ex-mies palaa kuitenkin lomalta ja silloin nähdään asuttaako kaunotar vielä silloin parin entistä asuntoa.