Nolouden huippu: Cheryl Colen kuninkaallinen illalliskutsu peruttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta sittemmin soolouralle siirtynyt kaunotar tunnettiin X Factor -ohjelman brittiversion tuomarina. Hänet on äänestetty useita kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Cherylin oli äskettäin määrä ryhtyä tuomaroimaan X Factor -ohjelman amerikkalaista versiota, mutta hän sai kuitenkin potkut. Potkuista suivaantunut Cheryl ilmoitti sittemmin ettei aio enää palata myöskään ohjelman brittiversioon. Yhdysvalloissa nykyisin asuva Cheryl Cole sai äskettäin kutsun Prinssi Williamin ja Kate Middletonin isännöimille illallisille Los Angelesiin.

Nyt suunnitelmiin on tullut kuitenkin ikävä muutos, sillä News of the World -lehden mukaan kuninkaalliset ovat peruneet Colen kutsun. Lehden sisäpiiristä saamien tietojen mukaan kutsun perumisen syynä olivat taannoiset potkut X Factor -ohjelmasta. Cherylin tilalle on lehden mukaan kutsuttu televisiokokki Gordon Ramsay. Tapaus on raju takaisku Colelle, joka maine on jo muutenkin ryvettynyt viime viikkoina.